dinsdag 15 maart 2016

Zondag 14 maart Le Saler





Eindelijk gelukt om de foto's erbij te plaatsen.

Nadat wij gewekt waren door de schuifploeg, kon ik weer een paar meter vooruit rijden zodat zij de rest van de weg weer vrij konden maken.

Volgende camperplek was Sant Piere sur MER, mooie plek tussen de bomen en aan de etang.

Van hier uit naar Cadaques om het huis van       Salvadore Dali te bezoeken. Het is een erg mooi vissersdorpje met een mild klimaat.

 


 Alleen ons is ook het vermiste nummerbord bij gebleven.
2 uurtjes op het politiebureau om de verklaring van vermissing op te stellen, en vervolgens het advies om de plaat van achter naar voren te plaatsen.

Dus maar zonder achterplaat verder, bij volgende camperplaats werden wij hierop aangesproken door Franse medecamperaars, maar zoals eerder gemeld hadden wij al een alternatief beschikbaar.


 Het verdiend geen schoonheidsprijs maar is wel afdoende, geen reacties meer gehad. 

Vanaf nu zal ik trachten de blog met plaatjes te versieren, vooral de crypte van Gaudi en de mooie gebouwen in Barcelona zijn de moeite waard.  Deze blog komt vanuit Le Saler,  een plaatsje net buiten Valencia, in deze stad is momenteel de Fallas aan de gang, er word continu met vuurwerk geknald en in de hele stad staan grote poppen op brandstapels. Deze worden na een enorm vuurwerk op zaterdag 19 maart in de brand gestoken. Wij kunnen dit helaas niet meemaken, alle campings en camperplaatsen zijn volgeboekt vanaf de 17e. Dus eventueel volgend jaar plek reserveren en meemaken wat dit alle aal betekend.

Grtjs aan alle en tot de volgende blog.