maandag 11 april 2016

Zondag 10 aprilapril. 2e deel.

zondag 10 april

Vanuit het stadje Motril naar de camping in La Zubia, onderweg na het wisselen van het wiel nog aan het strand een broodje genuttigd. Was te vroeg in de middag om hier te blijven. Maar een uitstekend plekje om er van de zon en de zee te genieten.

Het was een schitterend strand, eerst wat kiezels maar dan mooi zwart fijn zand.
Ook mamma vond het shit dat we door gingen naar Granada. 
Uiteindelijk zouden wij morgen het Alhambra gaan bezoeken.

P.S.   Ze is niet zo boos als het lijkt, wilde gewoon niet op de foto.

Na een mooie rit met de nieuwe band over de Autovia  mediterano kwamen wij aan op de camping Reina Isabella in La Zubia, Hier gelijk de kaartjes voor morgen geregeld en brood besteld.
Volgens de camping man was het beste om naar het Alhambra te gaan per taxi, deze koste € 10,00 en je stond bij het goede ticket office voor de officiĆ«le kaartjes. Er waren alleen nog kaartjes voor het Nazrieden palace om 9.30 uur beschikbaar op maandag. 
In geval wij met de bus gingen zouden wij om 7.30 uur de bus moeten nemen en dan in de stad overstappen op de bus naar het Alhambra, kosten € 9,00. Dus taxi ging het worden. 
Wilma is gelijk met de wasmachine aan de slag gegaan, beddengoed weer lekker fris en de rest van de was weer in de kast.



Camper op de plaats gezet en welverdiend biertje gepakt. Nog lekker in de zon kunnen zitten en de dag belevenissen doorgenomen. S'avonds nog een paar dagen blog gemaakt en op tijd onder de wol


Ik moest s'morgens om 8 uur brood afhalen en gelijk zou hij de taxi bellen, hij kreeg er geen te 
pakken. Op dat moment stond er een Hollandse jongeman achter mij die vloeiend Spaans sprak en stelde voor om zijn taxi te delen. Dus probleem opgelost elk € 5,00 en ook op de juiste plek.
  


Vandaag maandag 11 april naar het Alanambrs geweest, ongeveer 100 foto's geschoten, als selectie gereed is en ik,weer WiFi heb volgt verslag.

Grtjs en tot de volgende blog 
Sjawi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten